Maak online kennis
met het brede onderwijsaanbod in Noardeast Fryslân!

Doedagen en Open Huis alleen online

Door de verscherpte coronamaatregels kunnen de geplande Doedagen en Open Dagen alleen online worden georganiseerd. Helaas maakt corona het onmogelijk om jullie welkom te heten op onze scholen, om sfeer te komen proeven en om live kennis te maken met onze docenten en leerlingen. Online zijn er gelukkig diverse alternatieven mogelijk. Ga naar Doedagen & Open Dagen voor meer informatie.

Voorlichtingsvideo's

Bekijk de voorlichtingsvideo's van Dalton Dokkum, het Dockinga College, Nordwin College en PRO Dokkum op deze website. In deze video’s vertellen we je per school over de mogelijkheden aan vervolgonderwijs voor jouw kind.

Animatie schoolniveau´s

Je kind zit in groep 8 en gaat binnenkort naar het voortgezet onderwijs. Welke school past bij jouw kind? Praktijkonderwijs, vmbo, havo of vwo? In deze animatie vertellen we je alles over de verschillende schoolniveau's.

Vragen?

Stel hier je vragen over de online voorlichtingen.
Specifieke vragen per locatie stel je het beste via de website van de school zelf.